Hvad siger klienter om mig

"Tusind tak for en fantastisk healing. Jeg bobler af energi og glæde - jeg kunne danse." (Karin, 60 år).

”Jeg har i dag afsluttet et fantastisk forløb hos den dygtigste healer! Det har været et forløb fyldt med hjertevarme, glæde, tårer og knaldhårdt arbejde. Det har beriget mit liv og mig som menneske på så mange områder, at det er svært at sætte ord på. - Jeg er så dybt taknemmelig!” (Nadja, 29 år).

”Tusind tak for, at du gjorde dette muligt. Forløbet har været en stor oplevelse og har allerede givet mig stor glæde. – Din vedholdenhed  og omsorg er ufattelig endeløs. Tak!” (Anette, 51 år).

"Jeg vil bare sige tusind tak for din fantastiske behandling. Jeg kom med ondt i hoften og stiv i lænden. Mine fødder og ben plejer at sove, når jeg har stået op i mere end ti minutter. Jeg stod op hele søndagen på messe. Jeg har ikke ondt, og mine ben sover ikke. Du er simpelthen bare dygtig." (Jette, 49 år).

"Under mit igangværende forløb har jeg genfundet fodfæste, ro og er mere afklaret ift. arbejde, familie og mig selv. Til trods for at jeg som nørdet IT-mand tidligere betragtede healing som noget hokus-pokus." (Lasse, 37 år).

”Det har været et hårdt forløb. Vi har gravet dybt. – Jeg er taknemmelig for din hjælp.” (Anette, 52 år).

”Efter et langt sygdomsforløb med kræft og sengeliggende med mange smerter besluttede jeg mig for at prøve noget alternativt, i forhold til hvad sygehusvæsenet kunne tilbyde. Jeg har aldrig prøvet healing før, men jeg tænkte, at det vel ikke kunne skade!
Hvad det er, Niels-Ulrich kan, er umuligt at forklare, men det var som om, nogle af mine smerter blev fjernet, og det blev mere udholdeligt, samtidig med at jeg fik en dejlig ro i kroppen.

Om denne behandling vil have ligeså stor effekt på andre, kan jeg jo ikke garantere, men jeg må kaste håndklædet i ringen i min tvivl om det alternative og anbefale andre at prøve denne form for lindrende behandling.
Tak for hjælpen i en umådelig frustrerende periode af mit liv.” (Elisabeth, 46 år).

”Som utålmodig ægtemand til Parkinson ramt ægtefælle, der havde mistet evnen til at tale, har jeg ikke forstået at give min kone den tid, der var nødvendig for, at hun kunne få sagt det, hun ville. Det var tydeligt at se, at dét har Niels-Ulrich. Det var tydeligt at se, at min kone slappede meget af i selskab med dig, hvilket alle kunne se i hendes ansigtsudtryk, i hendes mimik og i hendes øjne. Hun følte sig i gode hænder, når hun var sammen med dig. Noget jeg er rigtig glad for på hendes vegne. Derudover har du helt specielle beroligende evner.” (Hans, 81 år).