Hvorfor blev jeg healer

Lidt om mig

Jeg hedder Niels-Ulrich Ballegaard og er uddannet clairvoyant healer hos Lisbeth Schubert, der i 2009 vandt "Jagten på den 6. sans" på TV.

Uddannelsen har taget 4 år, og mine kolleger og jeg mødes fortsat hver måned for at supervisere hinanden.

Jeg er født og opvokset på landet, hvor mine forældre var uddelerpar i den lokale Brugsforening. Hér hjalp jeg til - nærmest fra jeg kunne gå, så respekt og hensyntagen til andre mennesker og kunder har altid været en del af min hverdag.

Erhvervs karriere

Desuden har jeg en 30-årig erhvervs karriere bag mig, idet jeg er uddannet cand.merc. Jeg har altid haft en viden om, at når mennesker trives, får det enkelte menneske og virksomheden succes.

Jeg har i disse 30 år fungeret som rådgiver, underviser, mentor, projekt- og forandringsleder, rekrutteringsekspert og headhunter samt været HR ansvarlig og afdelingsleder for store organisatoriske udviklingsprojekter i såvel private som offentlige virksomheder.

Jeg har klinik på hjemmeadressen Finlandsvej 3 i Slagelse.

Et naturligt og livsvigtigt skridt

Flere oplevelser står stærkt i min bevidsthed. Så svaret på, hvorfor jeg blev healer, er ikke så ligetil. Et kald måske?

Alvorlig sygdom i mine unge år og et stærkt intimiderende overfald senere i livet har været udslagsgivende for, at jeg måtte "genstarte" mit liv og for alvor genoptage min rejse ind til min inderste kerne. Dér, hvor den ultimative kærlighed ligger.

Allerede tidligt i mit liv påbegyndte jeg rejsen, og jeg har altid stillet store eksistentielle spørgsmål. Overlæge, dr.med. og modstandsmand Jørgen Røjel var kunde i min fars butik, og der var et helt specielt bånd mellem os på trods af meget stor aldersforskel. Han blev et forbillede for mig - en vis mand, jeg kunne ty til, når de store spørgsmål pressede sig på.

Altid frejdig, når du går

"Altid frejdig, når du går" benyttedes som motto af frihedskæmperne under den tyske besættelse, og sangen har været et slags mantra for mig. Gud, fadervor og tro går hånd i hånd med min opfattelse af spiritualitet. Frygt, tvivl og grådighed æder os mennesker op. Så dét at finde ind til sin kerne er meget befriende.

Jo tættere man kommer sin kerne, jo renere bliver ens tankesæt, og det bliver dermed lettere at give slip på ønsket om at kontrollere alt. Kontrol er i dén grad en hæmmende indbildning, som ligger dybt i mange mennesker.

Som healer slipper man kontrollen 100%. I roen og nærværet træder evnerne frem:

Klarsyn, klarhørelse og klarfølelse.